Zapraszamy do współpracy

Witamy na stronie internetowej polskiego Stowarzyszenia Psychoterapeutów Dziecięcych im. Donalda Winnicotta, które opiera działalność na aktywności i pracy społecznej członków. Głownymi celami Stowarzyszenia są popularyzacja idei Donalda Woodsa Winnicotta, stworzenie forum łączącego psychoterapeutów oraz osoby zajmujące się rozwojem emocjonalnym, psychicznym i psychofizycznym dzieci (psychologów, pedagogów, lekarzy różnych specjalizacji, logopedów, fizjoterapeutów, pielęgniarki, nauczycieli i innych specjalistów), wspieranie wczesnej relacji matka–dziecko, ojciec–dziecko, a także wspieranie i pomoc w rozwoju dziecka oraz wspieranie i edukacja najbliższego otoczenia.

Wszystkich zainteresowanych naszą działalnością zapraszamy do zapoznania się z naszymi działaniami pozaterapeutycznymi. Już niebawem w dziale „Aktualności” będzie pojawiać się więcej informacji na temat naszej pracy. Po więcej informacji zapraszamy także na nasz kanał Fanpage na Facebooku – www.facebook.com/stowarzyszeniewinnicott.